Echipa

Suntem o echipa! O echipa cu aceleasi scopuri, cu aceleasi obiective: sa ne facem treaba cat mai bine, sa contruim o relatie excelenta cu clientii si sa ne asiguram ca livram servicii de cea mai buna calitate, de fiecare data, cu fiecare proiect!

Suna prea bine sa fie adevarat? Ei bine, este adevarat.

Tratam fiecare proiect cu maxima seriozitate, fie ca vorbim despre un proiect rezidential in care instalam un aparat de aer conditionat, fie ca realizam punerea in functiune a unei instalatii complexe de racire pentru un client industrial.

Si de fiecare data, ne bazam pe echipa, pe pregatirea, pe seriozitatea si pe capacitatea de adaptare si comunicare a colegilor nostri.

O echipă gata să rezolve orice provocare

Zi de zi gata să creștem confortul vieții clienților noștri

Adrian Voinea

Inginer montaj

Oana Voinea

Inginer vânzări

…si o echipa de executie de exceptie!

O echipa de executie gata sa intervina atunci cand este nevoie, cu zambetul pe buze, sa ofere solutia potrivita la momentul oportun!

Vrei sa discutam despre montarea unui aparat de aer conditionat, a unei pompe de caldura in Bucuresti sau in imprejurimi?

…sau pur si simplu ai o intrebare? Discuta cu unul din reprezentantii nostri sau completeaza formularul de mai jos, unul din colegii nostri va reveni in cel mai scurt timp cu un raspuns.

Adrian Voinea

Inginer montaj

Oana Voinea

Inginer vânzări

Leave this field blank

Product Enquiry